Ajattelun avaimet e-kirja

10,00 

Ajattelun avaimet e-kirja tarjoaa välineitä siihen, miten voimme muuttua aktivoimalla omaa ajatteluamme. Opimme kyseenalaistamaan omat ajatuksemme, asenteemme ja arvomme.

Tämä itsetutkiskelun menetelmä ei anna oikeita vastauksia, vaan haastaa meitä ajattelemaan itse. Menetelmä sisältää 45 teemaa elämästä ja sen eri ilmiöistä: yhteistyöstä, tunteista, arvoista, asemasta, vallasta, muutosvalmiudesta, kostosta, odottamisesta ja monesta muusta.

E-kirja toimitetaan sinulle PDF-tiedostona ja se on helppo lukea monella eri laitteella.

Lataa ilmainen näyte E-kirjasta. Näyte sisältää muutaman eri teeman ja voit sen avulla esikatsella miltä e-kirja näyttää.

E-kirjan hinta on 10,00€. Hinta sis. alv

E-kirjan voit ostaa sähköpostitse tiimi@ajattelunavaimet.fi

Tilausta varten tarvitsemme seuraavat tiedot
– Maksajan nimi
– Laskutusosoite
– (Yrityksen nimi, mikäli ostajana on yritys)

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ajattelun-avaimet-e-kirja Osasto:

Kuvaus

Ajattelun avaimet ovat Olavi Tähtelän lahja meille. Hänen elämäntyönsä johtotähtenä oli, että me oppisimme löytämään vastaukset itsestämme, kehittämään ihmistaitojamme ja rakentamaan omannäköistämme elämää. Siten meistä tulee vähän inhimillisempiä ja maailmasta parempi paikka.

Me kaikki pystymme kehittämään joustavuuttamme, yhteistyökykyämme, itsenäisyyttä ja elämän kunnioitusta. Joskus kuitenkin tarvitsemme oikean polun löytämiseksi kysymyksiä, jotka ohjaavat meitä eteenpäin. Näiden kysymysten asettajana Olavi Tähtelä oli mestari.

Formaatti: E-kirja, PDF
Kortit: Sisältää 45 värillistä teemaa
Julkaisuvuosi: 2019
ISBN: 978-952-94-3029-1

E-kirja on tarkoitettu vain omaan käyttöön, eikä sitä ole tekijänoikeudellisista syistä sallittua jakaa kolmansille osapuolille ilman kustantajan lupaa.

Huom. E-kirja ei ole palautettavissa ja sitä ei koske sama 14 päivän palautusoikeus kuin painettua versiota.